ETT MISSTAG

Ibland redigerar jag mina bilder en hel del. Ibland nästan inte alls. Men helt ärligt har jag rätt svårt för att låta bli. Å andra sidan, vad gör det? Vilken fotograf redigerar inte sina bilder? (ja, jag vet det finns) För mig är det en naturlig del i bildskaparprocessen. Den roligaste delen dessutom.

Den här bilden har jag däremot INTE redigerat. Den blev en aningen överexponerad av misstag, men den blev rätt roligt ändå.


För tillfället sitter jag och försöker få ordning på mina semesterbilder. Känns redan som det var evigheter sen jag satt på stranden. Speciellt med all den snö som dimper ner (och solbrännan som försvinner). Vi har en väldans massa snö nu. Upptäckte idag att den försvårar bilkörningen i korsningar eftersom stora snöhögar skymmer sikten. En liten iaktagelse jag gjorde medan jag åkte iväg och köpte färg och lite inomhuspanel. Vad det blir av den saken är en annan historia...

(Det är alltså inte killen på bilden som är mitt misstag, haha)
Porträtt & Blandat | | Kommentera |

EN JUL


Att fira jul i sol och bland sandstränder var som föväntat inte speciellt juligt alls. Förutom några malpacerade julgranar och tomteluvor, märkte jag knappt av att det ens var julafton. I stället låg jag och plaskade i härligt varmt vatten och försökte lära mig kita. Behöver jag säga att jag var rätt nöjd ändå?

Det som kändes mest juligt var det gigantiska julbordet som serverades på juldagen (trots att vi åt nästan liknande buffé varje dag). Här är delar av förrätt och efterrätt. Mums!
Porträtt & Blandat | | Kommentera |
Upp